korang dh berapa week tu😊

Sye dh 38 week dh berdebarnya rasa,ada x petua hilangkan rása takut ni🙁

55 Balas

sy 37w 5d , 13/8 masuk hospital czer ckup 38w..takut juga, sbb kena serah diri 😅 redha ja la, janji selamat semua nya

4y ago

sama la sis sy pun 37w5d...

same dgn sy sis... sy pon dah 38 weeks... semoga irusan kita berdua dipermudahkan... xsabar nak tgk bby...!

Sy 37w 5day..tapi kepala baby blm masuk dlm laluan huhu..bermaksud lamaa lagi la bersalin ni..

4y ago

Scan

Jangan fikir sis, saya pon dah masuk 38 week dah, fikir best je sis nak tunggu anak keluar hehe 😄

saya alhamdulillah da 39w tp masi blm ada tanda2 lg.. smoga kita smua dpmudahkan bsalin. aamiin

sy 36 weeks..pun nervousssss...fikir yg baik2 je la..semoga dipermudahkan semuanya..aamiin..

sy dh 37 week , berdebar tu mmng la hehe..bila tngk baju baby terus hilang rasa berdebar.

Alhamdulillah dh 28 week.. Bnykkn berselawat sis n berdoa smoga dprmdahkn urusan sis😊

Saya dah 34w 5hari..fikir yg baik2 je..insyaallah semoga dipermudahkan semua nanti..aamin..

34weeks..da kuar lendir ngn coklat2..tp jalan belum buka lg..die da bg hint..mgkin xlama lg...

4y ago

Sya dlu 1st anak... 38 w 4 days kuar drah coklat... Skali nya tgah malam da brsalin... Ahahahah constraction start ptg tu smpai lar brsalin mlm nya