korang dh berapa week tu😊

Sye dh 38 week dh berdebarnya rasa,ada x petua hilangkan rása takut ni🙁

55 Balas

35week 1day rasa takut tu mmg lh ada dekat² nk bersalin...banyakkn berzikir

31 week .. rasa berdebar .. takut pun Ada.. minta dpermudah kn.. ameen

sya preggy bby 1st afta 4y marry... alhamdulillah sekarang dh 27w...

31 week..xsbr rasa ny wlw ank yg no3..tp ekcited ny lain mcm,😁

22 weeks. Minggu ni nk buat detail scan. Doakan baby sihat ☺️

sy 34weeks..hsbnd dh excited sgt nk jmp ngan si kecik...

38 week sama la sis saya pon rasa debar juga ni😥

Fikir nak keluarkan anak nak tengok depan mata,

doakn saya dah 39 weeks hrp bby kluar sblum due

4y ago

Sama lar... Seram plak law trpaksa serah diri induce nnt

28week😁jd xsabar tggu bby kluar😂