perkara biasa jadi selepas haid ke?

sye datang haid 13/1 baru2 ni tiba2 semalam saye ase sakit pinggang senggugut macam nak datang haid tapi tak ad pulak darah haid yg keluar..beberapa hri lepas ad keluar lendir coklat..ini tanda hamil ke?#bantusharing

3 Balas

sis try guna test pregnant dulu...insyaallah ada rezeki..naik 2 line cepat² pergi ke klinik untuk ambil ubat kuatkan rahim😊

bole jd tanda nk period, bleh jd tanda hamil..solution dia buat upt test..kalau naik double line its mean pregnant la

yep..selalu tanda awal hamil sakit macam pre menstrual sindrom (pms)