Assalamualaikum

Sye dah masuk 29week. Tpi baru 2 ni sye ade checkup dan berjumpa dgn dktr. Masalah sye skrg ni dktr kata keadaan perut saye agak kecik dgn baby dlm kndugn baik dah sihat.. Ade ke mumy2 prnah mgalami masalah yg same.. Tolg bgi pendapat. #babyfirst

15 Balas

Sama dgn sy...doc ckp perut nmpk kecik, tp baby berat n ukurun baby normal....cuma doc bg nasihat surh mkn byak sikit, sbb berat badan sy doc ckp blh naik smpai 10kg lg....