Tumpang tanya mommy2 sekalian.

Sye dah kahwin selama setahun. Sye ada simptom2 kehamilan dan sudah lewat datang haid tapi bila sye guna pregnant test ia negative.. Ada kah tandanya normal atau tidak? Adakah boleh berlaku gangguan yang menyebabkan bacaan pregnant test itu betul atau tidak?

2 Balas

Saya kena sekali macam ini. 1 bulan tak datang haid. Check upt negative. I tunggu je 2 minggu then check upt..still negative.. lepas 1 week dah dtg haid. Bila check dgn doktor, dia normal kalau dalam setahun itu haid tak dtg sebulan. Tapi sis think positive. Check lepas 2 minggu

Try lg 2mggu...tp still negative mmbe hormon tgh xbetul