Hai mommies.. sye pnah miscarriage 6w lbih. Skrang nk msuk 2 tahun bru pregnant balik.

sye bru cek pagi td. msuk tarikh apps ni pregnant 4mnggu lebih.. happy tapi takot.. sbb ade pngalaman kguguran.. dah la tau2 pregnant bulan puasa.. takot tak ckup zat.. #bantujawab #firstmom #SeriusTanya kene g cek klinik tak.. klau kne cek.. nk cakap cane eh. sbb awal lg kan..

6 Balas

Assalamualaikum sis, mcm sy bru ni..if sis takde penyakit berbahaya/berisiko, sis call klinik kerajaan klinik ibu dan anak, mintak tarikh booking buat buku dan follow up.. If sis nak g klinik swasta, sis bgthu nak bt confirmation pregnant.. Time tu dy akn bt test urine dan scan... Selanjutnya kalau sis nk follow up si swasta truskn je di situ, or esoknya call klinik kerajaan klinik ibu anak..

2mo ago

wsalam.. insyaa allah. trime kseh 😊