Tanda-tanda bersalin

Sye 36 week dh confius skit betul ke klau rse mcm ade liquid cecair mcm air ketuban even skit tu kne check hosp jgak? Sye confius tu cecair ape sbnarnye ktuban ke air kencing tp jernih xde bau sgt. #firstpregnancy

1 Balas

Klau kluar tanpa henti tu air ktuban n mmg kne g hosp wlaupun blum sakit sbb bahaya klau air ktuban kering..

1y ago

Sis macamana lepas keluar air tu.. ada consult dr tak sebab saya alami benda yang sama. Dia keluar tapi +keputihan sikit.. just risau yang itu keputihan atau leaking