ibu2 smua sya hamil 6 minggu...boleh ka mkn asam buah anggur...org ckp bru2 xbleh mkn.

sya tringin sngt nk mkn...kecut air liur😭

ibu2 smua sya hamil 6 minggu...boleh ka mkn asam buah anggur...org ckp bru2 xbleh mkn.
22 Balas

sy awl2 prgnt dlu pn tliur sgt anggur ni..smpai termimpi2😅tp bjaya tahan smpai kndgn 6 bulan..bru makan..tu pn mkn sikit je..lps tu cirit..😂klu mommy tliur sgt..mkn sikit xpe kot...

sy jenis suka makan asam2 awl2 tu sbb xthu mengandung macam2 jenis asam sy makan bnyak pluk tu..masuk 8miggu bru thu mengandung bru kurangkan makan asam

Alhamdullillah saya makan haritu okay jaa time kndungan 7minggu lebih.. teringin sgt tkterdaya la.. Banyak jgk makananya 3 paket 5 hari habis😆😂

makan je sis.. sy awal2 ngandung mkn yg beli dkt pasaraya tu.. kecurrr.. tpi sy mkn satu dua je.. esok mkn lgi sikit.. #wifeygtaip

Banyaknya..nak bagi abis ke tu😅😂 mmg la x boleh..setakat satu dua biji bolehlah..boleh agak sendiri😁

Klu sy x da sekeping dua. Sy mkn segenggam. Pastu settle. 🤗mkn lh berpada2.

nak tanya kandungan 5minggu boleh ke amalkan kapsul virgin oil iaitu mnyak zaitun

Hi mommy. Orang lain pun terikut terliur pula ni hehehe. Rasa sikit boleh mommy.

x boleh mkn ke.saya masa mula2 pregnant tu ad juga makan..tp x lah byk sgt

buat jamah sbiji dua je klua terliur. jgn mkn byk2 klo kandungan baru lgi