Pilih nama baby

Sya tengh mengandungkn ank no 2...sya dh pilih nma yg sesuaiuntk baby (NUR YASMIN AQELAA) tapi kak ipar kta nma tu x cantik..kak ipar suruh letak nama pilihannya (NUR JANNAH)#pleasehelp

68 Balas

Suami tak kata apa-apa ke? Kakak ipar suruh tak semestinya kita kena ikut. Awak dengar dan senyum je. Tak perlu runsing sangat. Nanti awak stress.

Sedapnya nama 🥰 nama anak saya Yasmeen Hani. Anak sis lahir je pegi register terus, kalau kak ipar tanya ckp dah register. So tak leh ubah dah

Takpe sis, ikut je apa yg sis & husband pilih. Tu kan anak sis bukan anak dia hehe Kalau dah takde idea lgsg baru ikut choice kakak ipar sis 😂

tu ank kita .. kita ada hak nk letak nama apa ... kata dkat kakak ipaq awak tu klau nak letak sruh dia ngadung astu letak nma apa pon yg dia suka

Takyah pening2.. anak kita sendiri.. dia cakap senyum je.. nanti awak atau husb gi register surat beranak sendiri.. ada jugak manusia mcm tu eh

siapa yg beranak sbenar ny sis? kak ipar mu atau kmu? sibuk jaa mw kasi nma anak org 😂😂😂..sis bwt pilihan nama sendiri lhaa sis 🤭

Ini anak awak ke anak kak ipar? Kalau dia pulak feeling feeling nak nama cantik utk baby girl, suruh dia pulak pregnant la. Alahai 😖

Anak puan kan so puan la yg tentukan . Jgn ikut org sgt nnt puan yg stress duk ingat2 nama yg berkenan tu tapi serba salah sbb x letak

Sis biar lah nama anak sis tu sis tetap kan dengan husb. Kalau kak ipar sis suka nama tu biar dia letak dkt nama anak dia okies🥹

Siap ckp nnt nk panggil nama yg husband pilihkan bukan yg sy pilih.. Tak heran pon.. Sbb last2 panggil nama pilihan sy jugak.🤭