Pilih nama baby

Sya tengh mengandungkn ank no 2...sya dh pilih nma yg sesuaiuntk baby (NUR YASMIN AQELAA) tapi kak ipar kta nma tu x cantik..kak ipar suruh letak nama pilihannya (NUR JANNAH)#pleasehelp

68 Balas

Pedulikan sis.. Tu anak sis.. Sy pon kene gak belah ipar.. Tp sy buat xtahu je.. Sy teruskan je.. Sbb yg penting kite tahu maksud nama tu dan niat yg baik2 utk kite semua.. Gituuu

anak awak kan. buat apa dia pulak yang nak sibuk pasal nama baby. awak yang mengandungkan, melahirkan & jaga anak tu. bukannya dia. so dia takda hak nak sibuk pasal nama anak awak

spe yg mengandung ni?? awk ke kakak ipar.. kite nk dgr ckp die tu.. die ade bg pape benefits semasa awk mengandung dok?? klo xde abaikan.. suruh die letak utk anak die nnti

saya ni mertua beria suruh letak nama anak lain, saya biarkan je and bagi nama anak apa saya nak. hahaha mereka dah kasi nama anak sampai lima, bagi la turn saya pulak 🤪

ikut je nama yg awk nk.. xpyh layankan sgt la.. sbb tu anak awk ..pening klu bab sibuk nk letak nama kt ank org pula .. esok lusa nk sibuk psl apa pula ..😮‍💨

Nak pening buat apa ank awak jd terpulang awak nk letak nama apa.. asalkan membawa maksud yang baik. Yg register nnt pon bukan kak ipar awak 😂

awak yang mengandungkan anak awak , rasanya bole je ikut awak sbb awak ibu dia 🤭 cuma utk tolak kak ipar awak perlu ckp lmbut2 je utk elakkan prgduhan 🫣

cuba sis buat2 melawak dgn dia..kata okay gak nama Nur Jannah tu..nanti dia bersalin buh nama Nur Yasmin Aqela ye..tukar gtu 😆 tgk muka dia macam mana

Nama yang cantik adalah apabila ada makna yg baik. That’s all. Kalau dah ada makna yg baik, proceed. Telinga org lain tu, boleh letak tepi dulu. 😂

anak awak ke anak dia😅. cuba cakap dkt kak ipar tapi version melawak cakap nnt nama anak dia awak yg nak namakan. apa dia rasa