selamat bsalin normal

sya slmt mlahirkan bby boy sya pda pkul 4:36 ptg tdi...ngan berat nyer 2.76 kg.. tiada jahitan...syukur sngt2x sbb dipermudahkan bsalin...ngam2x 38 weeks..???

45 Balas

Tahniah! Bestnya 😍. Keluar tanda apa mula2 ya sis. Contraction kuat atau pecah air ketuban?

5y ago

contraction memang dh ade sis..jalan dh buka 2cm pda 13oct tu. air ketuban sya blm pecah..doktor tolong pecahkan.. start dari jam 11 pgi tu la smpai jam 4:36 ptg sya pun mlahirkan bby boy sya..sis..pda 14 oct smlm.😅😅

tahniah sis sukenyee dengr org da bersalin hehehe kita ni sedang menanti 25/11

Tahniah sis.. Xda jahitan tu adalah nikmat juga❤️❤️ selamat berpantang

Wahh tahniah sis... Selamat berpantang. Take a good care... ❤️

Wah xde jahitan... Tahniah dear n slmt berpantang 😘😘

Tips ap yg x jahit tu sis..

Tahniah sis.. Selamat berpantanggg... 🥰

Alhamdulillah syukur Ya ALLAH😊

Tahniah sis.. selamat berpantang ☺️

Tahniah sis.. Selamat berpantang....