mommies

Sya skrg tngh mngalami skit pinggang bhagian kiri ..kaki rsa nak cramp pun bhagian kiri ..normal ke mcm ni ibu2 skalian☺ ..nak minta pndpat juga wlaupun scndbby ..yg first tkda juga mcm tu #35weeks5days

1 Balas

Sakit pinggang Tu normal puan sebab Beban makin bertambah berat. Kaki Rasa cramp Pon sebab berat Di bahagian atas badan bila kita berdiri akan turun ke kaki. Puan boleh Cuba betulkan Cara baring atau duduk ya. Baring letakkan Kaki Di atas bantal Di hujung kaki (tinggikan sedikit) kalau tidur mengiring selitkan bantal Di belakang pinggang Dan bawah perut ya😊