Bby besar ke?

Sya skrg 36week scan td berat bby 2.8kg dah.jangka bersalin 3hb5

4 Balas

sama la sy pon 36w. dr scan 2.8kg.. dia kata agak besar uuu.. sy pon gdm on dc.. nak mnunggu 40w berapa la bertambah berat baby tu huhu.. baru je mnggu sebelum tu scan 1.9kg tiba2 selang sminggu da 2.8kg.. tapi berat sy makin turun sbb mkn x banyak

1y ago

Saya pun kak 36 mnggu 2.7 dokter tnya ad gdm ke ? Saya ckp tk ada

Saya bru scan tadi 35 week 3.4 kg... Bersalin sebelom raya kena czer sbb anak besar

1y ago

Ada gdm tpi normal dh masa minum ja lekat

sy 37w scan td brt bby dh 2.9kg..doc x ckp apa pun..normal la kot

normal je tu

1y ago

ye sis hrap2 la x bsar sngt nti