Gatal² asal nak tdur

Hi sya nk tnya normal kha setiap kali nak tdur anak mesti garuk2 badan dia lengan dia gatal lha bahu dia...asal nak tdur tgh mnyusu auto dia merengek nk garuk2.. Slagi dia x tdur slagi tu lha kena garuk2... Anak masuk 20month dha.. Tq #ingintahu #firstbaby

2 Balas

tu cara dia sis..senang cita, ade budak perlu puting tiruan utk tdo len, ade budak prlu bantal peluk, ade budak perlu kain, dan anak kita special sikit, bila nak tdo,kemain garu kepala mcm ade kutu.. ? bila dh tdo xdela garu2 pun.. apa2 pun klu smpai merah2 or brdarah anak sis, kena rujuk doc juga ye.. ?

3y ago

ya btul tu mcm ada kutu saja kepala dia garuk...padahal bila dha nyenyak x gatal juga...?

bersihkan tmpt tido dia

3y ago

sya tukar cadar tilam setiap hari juga tapi masih juga begitu...