masih ragu ragu

Sya nk minta pandangan ibu semua..bole ka suda sya buat test kehamilan selepas 2minggu berhubungan dgn en.suami.. Sb skrg sya da rsa kram kt bwah perut..kerap kencing,pening2 mual blm lgi.ada kah tanda ni suda ada isi kt perut..

1 Balas

Xpyh dulu la mommy. Tunggu dh lewat seminggu laa baru bt upt. Rugi jew kalau bt skrg. Mcm sya last week bt upt. Konon2 sja nk cek sbb tgl 4 hari lgi nk period dh. Alih2 x dpt detect pon. Sudahnya kecewa. Ni period sya dh lewat 2 hari. Igt nk cukupkn seminggu baru bt upt semula