ini first baby, normal ke mengandung tak ada morning sickness, pergi scan baby dh 8w2d

sya ni baru merasa mngndung, sbb dh kwin 3 tahun lebih,, baru tahun ni ada rezeki,, sya ni kuat minum kopi, tpi tiba pda hari ibu 12/5 sya merasa tak sedap badan rasa mcm nk demam, lepastu 13/5 pergi klinik nk cek demam teruk ke tak,, tpi masatu doktor suruh kencing,, dan alhamdulillah, tak sangka juga mengandung, tp knapa sya tak ada simptom mual2 muntah2 eh??

2 Balas

xsemua org ada simptom. mcm sy pun dpt tahu pregnant sbb demam juga. tp xlama lps tu dtg la alahan.

3mo ago

klu tak ada tu okay lah..syukur. ada je ibu2 yg xde alahan sepanjang pregnancy...jd xpelik pun sbnrnya.

semua org xsama..