Hi,sya nak tnya.. sya lewat period 3 hari tpi td check upt dpt result mcm ni

Hi,sya nak tnya.. sya lewat period 3 hari tpi td check upt dpt result mcm ni sedangkn 2 mnggu lalu check negative.. sya pregnant atau tak ya??#ingintahu

Hi,sya nak tnya.. sya lewat period 3 hari tpi td check upt dpt result mcm ni
3 Balas

saya rse pregnant ni, biasa awal2 mmg normal negative sbb bru lagi, yg kli ni pekat nk lg yakin check lg n pegi klinik dear.

2y ago

ni sya check jam 9 pg td letak jk 3 titis terus naik double line,tq.. nnti sya try lg sekali check n g klinik