Minum Air Gula

Sya nak tnya, apa tips sblum minum air gula spya result ok, sya memang jnis yg x suka manis2, kluarga pun xda sjarah kncing manis tp stll risau coz ada kwn x suka manis2 fmly dia pun xda sjrah kncing manis but bla minum air gula sangkut... Risau.. #firstpregnent #25w

18 Balas

Sama saya jenis x suka manis tbe2 anak no 3 boleh sangkut & kna gdm on diet pelik betul 😅 bila nurse ckp sangkut mmg terkejut nak buat cm ne nak kena Kan 😥