Anak pertama jadi manja

Sya nak tanya...kalau kita pregnant..ada kah anak pertama kita perwatakan dia lain dari biasa..MCM suka menangis..terlampau manja...suka merajuk..adakah mama2 kt sni mengalami perkara yg sma

1 Balas

same je sis..die dpt rasakan kehadiran bb..sy xtau pn peknen tb2 ank jd trlampau mnje..nk prhatian..serba x kne..mrajuk nk peluk je..rupe2nye sy peknen

3y ago

insyaAllah..cube repeat blk 3 ari nnt..dh delay peod brp ari dah