tompok darah trimester ke3

sya nak tanya, kalau kite dah trimester ke 3 keluar sedikit tompok darah n sedikit coklat juga, bahaya ke? tapi baby aktif

1 Balas

Dah berapa weeks sis?, baik ke PAc, dorg akan cek, takut jangkitan kuman ke, takut masalah dalam kita tak tahu, kata je ada bleeding sikit.Nanti dorg cek. Isnyallah x dak ap, semoga baik baik sja

8mo ago

Sis macam mana keadaan sis? Sebab saya 32 minggu ada darah sedikit sgt tompok mcm duit 5 sen..