Tompok darah

Assalamualaikum.saya nak tanya..kalau saya ada keluar tompok darah kenapa ya?pagi td pergi buat buku pink n bgthu nurse klinik desa sekali ad keluar tompok darah pagi td n nurse refer ke klinik kesihatan sruh buat scan..alhamdulillah baby ok n dh dengar degupan jantung...tghri td dh xde tompok drh tu..ni ptg ada balik#seriusnanya

1 Balas

sya prefer sis prgi ke hspital segera lh wlaupun ada tompok darah sikit je sis kne prgi hospital