Tnya ibu"

Sya mau tnya klu perut sentiasa keras dlm minggu 37 4 hari apa ka bby mau keluar sdh ka #firstbaby

3 Balas

waktu mngeras terlalu kerap ke?bby mkin padat dlam perut dia akn byk mengeras,saya anak first 37mggu3hri dah bersalin tuh pun sebb asalnya 37mggu genap ada poiment sepital ,tau2 cek jalan dah 2cm ,moga sis dipermudahkan ye

3y ago

nak tanya waktu appointment 37 mggu mmg doc akan check jalan ye? atau awak ad bgtau ade rasa contraction baru dorg check?

Time sis brape kerap mengeras. If kerap sgt every few minutes mmg da in labour tu. Kene g hospital. Sy ank first bersalin 37 minggu jgk.

mg dpmudahkan segalanya..aamiin