Tanya soalan

Sya mau tanya .kalau garis satu terang dan garis satu tak terang maksud nya apa ya.korang pasti.masala nya sya dah lewat datang bulan 1 minggu

Tanya soalan
30 Balas

Sama mcm saya ni. Kalau delay seminggu kandungan dh 4-5 minggu. Jaga diri tau.. Terus makan asid folic

Alhamdulillah tahniah sis positif kita sama check jdi mcm tu nk cmfrm p klinik nnti scan tahu la

Tahniah mommy, positive ni 👏🏻👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

positif tu Tahniah sis tapi masih dlm 4 minggu MCM tu cek tu kk laa

alhamdulillah tahniah sis 🥰 dh pregnant tu

positif mcm sye mula2 lagi kabur dari ni

positif ni..tahniah..take care🥰

alhamdulillah...pregnant tu sis

alhamdulillah tahniah sis 🥰

tahniahhhh sis