newborn kuat tidur,kurang menyusu

sya ingin bertanya. bayi baru 21 hari..bayi sy kuat tidur dan mls untuk mnyusu.adakah ini normal untuk newborn?bayi akan menyusu bila btul2 haus shj.bila tiap 2jam@4jam dikejut untuk bg susu bayi menolak sb tengok dia mengantuk sgt.berat pun xnaik..sya jadi risau ? #anakpertama

11 Balas

cuba basah kan badan baby dgn air sejuk.. baby sye selalu sye buat mcm too.. baby 20 hari sye dah mndikan baby dgn air sejuk..