Mcmna nak hilangkan rasa loya, sakit kepala dn rasa tak bertenaga 🥺

Sya ibu hamil muda yg bekerja, sngt tak ada mood nk buat kerja

2 Balas

Usually kalau sakit kepala dan rasa loya. Sy akan banyak berehat. Makan dgn kerap tpi dlm kuantiti yg sikit. Jgn biar perut kosong. Kalau tidak tambah sakit. Bagi sapu2 tiger balm di kepala utk legakan sakit kepala. Tapi sy tak pasti caranya kalau bekerja sbb sy suri rumah.

ramai yg suggest jus mamariam. sye x cube lagi sbb belum teruk

2y ago

Insya'Allah aamiin² same la kite ye. hehehe