pantang 44 hri

sya first time mom, sya mau pantang 44 hri tpi sya mau tnya dh boleh trus krja kh slepas pantang? sya cadang nk cri krja bru sbb sya nk cri income lbih. sya brminat dgn krja kilang sbb dulu sya prnh krja di kilang Taiyo Yuden di Srwk slama 2 thun. sya hbis pantang bulan 1 ni tpi nk cri krja dlam msa tu jgak, boleh kh? #pantang44hari #firstmom

5 Balas

saya biasanya bkje sslepas 60 hari sis..tpi xberani nk kje berat, saya cri kje bhgian admin je..