Hai mommy semua..

Sya bru pregnant 8weeks,ada keluar cecair coklat..sya risau kalau ape2 terjadi pd kandungan..mohon pencerahan.. #firstbaby #1stimemom

2 Balas

Segera jumpa doktor ya utk scan.. saya bnyk kali jd setiap kali mengandung.. ada yg sbb spoting dan jg tanda keguguran.. ada yg positif dan jg negatif side..

kita pun sama..esok nak pergi hospital kita baru 7 week 4 day..risau juga first baby juga #doayangbaikbaik #aamiinyaallah

4y ago

allahu 😭 semoga awak dalam lindungannya 🤲🏼