tiba² bleeding

sya bru jer abis period , tpi msa hari 12 & 13 ada pulak keluar darah fresh skit dn kalau lap guna tisu ada darah and lendir ...dah 2 hari mcm tu...btw sya tak hamil pun...first time mcm ni...bole bntu tak sapa2 ada pengalamn mcm ni ...???#pleasehelp

4 Balas

Tengok dulu sampai hari ke 15. jika ada lg tu masih dlm tempoh haid. jika hari ke 16, ada darah juga, jumpa doktor ok. tu dikira darah istihadoh /penyakit

wallahualam tp sy dengar kalau mcm ni kes rahim bengkak sbb ada pendarahan lepas period wallahualam. kena confirm dgn doktor

hai siss , keadaan sis dah ok ker...sya pun tgh alami bnda yg sama...risau sngt²

tunggu smpai hari ke 15..kalau lebih jumpa doktor