18 hari

Sya berpantang utk hri ke 18...tdi masa tukar pad,sya nmpak ada benang..ingatkn cacing ke apa(?????) tu tndanya isi dh brcntum n benang reput lh kn? tkda pngalaman lg...first

2 Balas

Benang warna apa tu? Hehe sy pun pernah nmpk benang n panic ckp dgn husb ingat jahit terbuka tp benang warna putih n bersih. Then husb kata x mungkin la ??

5y ago

Benang betul lah tu, mmg warna gelap kan. Hehe xpe, moga cpt sembuh ya.da bnyk hari pun tu.

Btul la tu benang dh reput, luka kt bwah tu dh nk sembuh..

5y ago

Wahhhh,tak sbarnya. tq sudi komen