Ajar buai anak

Sya berpantang rumah mak mertua... Mak mertua asyik paksa sya ajar ank tido buai katanya susah nk buat kerja nanti... Sya dan suami dh berbincang x nak ajar ank tido buai tapi mak mertua kta sya menantu yg x dgr kata... Dh penat bgitau bnda yg sama kt mertua#bantusharing

8 Balas

dia boleh ajar dua2 tido buai n tdo kt bawah..JD bby dua2 dia boleh tdo..time nk buat kja ltak dlam buai..kalau x tdo kn kt bawah je..sy anak dua2 CM tu..nk plak sy niaga JD kena CM tu la..time sy x sbuk sy tdo kn kat bawah ni time sebuk bru buaikn dia