Ajar buai anak

Sya berpantang rumah mak mertua... Mak mertua asyik paksa sya ajar ank tido buai katanya susah nk buat kerja nanti... Sya dan suami dh berbincang x nak ajar ank tido buai tapi mak mertua kta sya menantu yg x dgr kata... Dh penat bgitau bnda yg sama kt mertua#bantusharing

8 Balas

saya bagi buai jgk tapi siang sahaja sbb baby selalu meragam dan dah mula sakit pinggang mmg x larat dodoi lg. bila baby dah lena terus pindah dekat atas katil. so far ok je malam mmg x tido buai pun.