Ajar buai anak

Sya berpantang rumah mak mertua... Mak mertua asyik paksa sya ajar ank tido buai katanya susah nk buat kerja nanti... Sya dan suami dh berbincang x nak ajar ank tido buai tapi mak mertua kta sya menantu yg x dgr kata... Dh penat bgitau bnda yg sama kt mertua#bantusharing

8 Balas

cakap je dengan mertua, lagi susah ajar buai. nanti nak pergi travel, pergi jalan, pergi rumah orang, takkan nak angkut buai pulak kan. anak awak, biar awak dengan suami tentukan cara nak jaga anak.

1y ago

sama lah sayaa