adakah normal atau tidak ?

sya baru shj lps priod awl bulan 7 nie tadi tapi kenapa saya merasa pening nak muntah simptom dia tu hmpir sma dgn pregnant, adakah itu hormon atau bagaimana jelaskan ? #seriusnanya

5 Balas

Symptom nak period dngan pregnant sama je sbab dua2 tu produce hormone progesterone. Hormone progesterone ni la yg buat kite rasa mual, muntah, pening, sakit payudara, panas badan and lain2. Biasanya hormone ni akan start produce 2 minggu sblum period.

simptom nk period n pregnant sama je sbnrnya. so if nk check pregnant atau x mmg kena beli upt

sbb sis bru lps period kn, jd kmungkinan hormon/perut msuk angin..

hormon kot..masuk angin

cuba la check upt