Boleh x org mengandung minum air milo dngan kerap?

Sya ad soalan dsini, boleh x org mengandung minum air milo dngan kerap? Milo mengandungi kafein?

4 Balas

Saya setiap pagi wajib minum milo ais ikat tepi sebungkus 😂 Kalau tk minum rasa tk lengkap hidup. Hahahah Tapi sehari sblom ada checkup, jgn la minum. Time tu telan la air kosong byk2 supaya takde apa mslh nanti

jgn kerap sngat ...sy mnum milo kosong je pagi2 tp wlaupun milo tu kosong ada gula juga ye 😂 sy gdm on diet sis ..sila mnum dlam kuantiti sikit jgn bnyk

Kalau xde masalah hb boleh je minum kerap tapi berpada-pada la. Kalau macam saya ada masalah hb so nurse tak bagi minum langsung milo pun 😅

2y ago

Oo hb low takleh minum, okok tq Info😘

Ada org kata Milo tinggi Gula sis. takut sangkut gdm Pulak

2y ago

Tula pasai, sya dh jarang minum dh. Dlam milo sja dh ad gula bnyak 😱