Blood test tak cantik

Hello.. sy week 14 pastu blood test sy bacaan UA and ALT x cantik.. tinggi sikit .. kenapa ya? And apa perlu sy buat? Takut sangkut lagi sbb kena test semula isnin nanti.. UA sy 302, ALT 69.. sy dpt gmbr result nurse KK bagi.. belum jumpa doctor.. retest baru jumpa doc nanti minggu depan.. mcm mana nk turunkan UA dan ALT tu?

3 Balas

kak nak tanya sekarang saya 25 minggu tapi sekarang saya ade demmam,sesema dan batuk .ubat boleh makan ke ?

7mo ago

bole je. tp awk kena tnya farmasi dlu la ubat mana yg bole ibu pregnant ambil. tk bole amik sembarangan ubat

Mudahan semua baik tanpa mudarat.

kak minum ais limau sikit