keguguran ke 10week

Sy turun darah koko ptg 17/5 sikit mcm melekat kt sluar je.. Mlm tu plk kul 11.30 turun lgi darah koko sy g cuci.. Mula xsdp hati..kul 12.00 turun lgi tp sikit. Bgun nk sahur tu turun bnyk darah koko.. Pgi tu bersiap g klinik swasta scan baby.. Doktor ckpawk ni mmg pregnant.. Tp y ade hanya kantung baby sahaja.. Baby dh xde.. ?? Sy xrase sakit pun sblm ni.. Sihat je.. Ade ke ibu² y pernah mengalami nasib spt sy.? # ingin tahu #utk pengajaran maseakan dtg.. #Rara

1 Balas

doc ckp sis dh berapa mggu? saya ada spotting awal2 mengandung, 1x turun darah byk. doc bgtau threatened misscariagge. mkan duphaston. alhamdulillah. selamat lahir dh baby saya