bleeding selepas seminggu upt positif

sy tlh buat ujian upt seminggu berturut semua double line tp kabur . harini pg td ttibe tgok ade flek coklat dkt panty .. ptg ni keluar bleeding yg agak bnyak tp tkpenuh pad .. ade kemungkinan ke sy gugur? #ingintahu #pleasehelp #pregnancy #advicepls #bantusharing

bleeding selepas seminggu upt positif
2 Balas

better check terus hospital..

3y ago

nk bg cadangan pun x pasti.. klu x buka buku lgi susah skt.. klu x pgi hosp, blh p kk esok bgitau doc kt situ.. sy bt test , positif tp ada keluar darah.. mcm sy dlu sama jgk mcm ni.. keluar drh mcm period pas tu sakit sngt smpai la keluar ketol.. esok bru p klink n doc scan mmg xda apa.. n mnta refer hospital.. kena check sbb nk pastikn btol2 pregnant atau tak.. klu btol prgnant nk , nk kena tau jgk abs keluar atau tak..

hm