Salam mummy semua, sy nak tanya, kandungan sy 15minggu 5hari.seeloknya puasa atau tak perlu?

Sy tiada sebarang alahan.. cuma kadang sakit2 kepala je..boleh bantu sy.. #NewMommyToBe#firstbaby #1stimemom

1 Balas

Lain ibu lain daya tahannya. Saya pregnant 20 minggu, try juga puasa tapi ada hari yang memang tak larat, saya tak puasa. Puasa setakat yang mampu, as long as tak memudaratkan kesihatan ibu dan anak dalam kandungan, InShaaAllah semua ok 😊

3y ago

Betul tu. Hehe. Kalau tak larat, jangan dipaksa. Kita lagi tahu keperluan badan sendiri. Jaga diri tau mommy 😊