stress bf

sy tgh pantang 40 hari, dan dah mula berkerja sbb kerja sendiri, tak kerja xde gaji? tapi masalah sy skrg, breast sy sgt byk susu dan selalu bengkak susu, sy kene bawa bby ke tempat kerja since sy x antar ke pengasuh, sy tak selesa sgt sgt dgn keadaan breast sy skrg dgn czer nye lagi, allah je tahu perasaan sy , dpn family sy gelak2 tapi bila masuk bilik sy menangis sorang2 sbb sy takut nt bila masuk kerja dgn keadaan breast sy yg bengkak selalu ni, mmg la kene pam, tapi sy nak pam pon masa sgt limited sbb sy kerja, mmg timing sgt limited. sy buntu. macamana sy nak kurangkan susu badan sy ni?tlg la jangan komen kata kene bersyukur ke apa ke

1 Balas

Xsilap ade jual bra yg blh free hand masa pam... Try search... So masa awk pam masih blh buat kje