Letrozole pil kesuburan

Sy tgh day 2 pil kesuburan letrozole, isunya clear blue dapat positive faint line test pada waktu pagi. Tpi upt yg lain ada negative jugak. Andai kata sy pregnant, letrozole ni mmbahayakan ke? . Atau sy ignore je positive cb tu sbb upt lain dpt negative. #FirstTime #firstbaby #TTC

Letrozole pil kesuburan
2 Balas

. klau positif sis d galakan mkan folic acid untuk kuatkan rahim .. sementara tunggu nak buat kad pink nurse akan tanya ada mkan folic acid tau tak .. folic acid bagus untuk awal kandungan ..

ubat letrozole ni dr yg prescribe ke? sis blh consult dgn dr...tk silap sy ubat ni tk elok pn klu tgh pregnant