Mummy, pnh tk rsa giveup nk didik anak, sb apa yg kita ajq semua tak jd.

Sy tggl dgn MIL, sy tk ajq ank main hp, MIL yg ajq sb dia yg jga. Skrg sy stress sb ank addict dgn hp, pdahal sy tak ajq. Sikit2 nk tel, sy dh betul2 dh giveup, mcam nk biaq ja jd apa jd laa 😔 sy keja cuti sbtu ahd, kdg2 sy usha main dgn ank utk elak main tel, tp sma jugak nk gak hp tu

6 Balas

org tua ni dah xlarat nak jaga budak.. sbb tu diorang bg je budak2 ni tengok tv, main phone.. asalkan diam.. tenang budak tu.. anak lecturer sy kena speech delay, 3 tahun, non verbal, sbb mak dia jaga..