Assalamualaikum ibu2 doakan sy ye ada rezeki lg..sy kguguran 3 bulan lepas... Nak baby lg..🥹🥹

Sy test malam opk tu sbb siang td terlupa byk keje...huhu #upt #opk #baby

Assalamualaikum ibu2 doakan sy ye ada rezeki lg..sy kguguran 3 bulan lepas... Nak baby lg..🥹🥹
4 Balas

inshaAllah Allah akan bagi pada masa yg terbaik. moga selamat semuanya. enjoy the journey, jangan stress2 okay 🤍

Semoga sis pregnant dlm masa terdekat ni & selamat smpai bersalin..Amin

3mo ago

amin..tq awak...❤️

Aamiin 🤲🏻