36wk 1dy Terjatuh ,sy nk bersalin awai 🥲

Sy terjatuh msuk dlm longkang ,terhempas bsan sbbkn risau sgt² trus prgi kcmasan alhamdulilah xdh ap² dgn bby tpi msuk wad 24jm kena pntau ad sape² mumy dlm ni pena alami kes jatuh.. syukur bru dpt blik ke ruma hrini..36w 1dy perut mgeras sj tnda blm ad lgi due 10,03 ni sy nk bersalin awai tpi pmbukaan blm ad perut sakit smpai ke ari² huhu

1 Balas

kalau perut dok mengeras je setiap 5 minit je mengeras tu pon tanda nk bersalin