Konfius nak bukak buku ke tunggu

Hi sy td pegi repeat scan di klinik swasta sebab last 2 weeks pegi scan xnmpk pape.. td pegi scan alhamdulillah jumpe kantung tp kosong.. mengikut pengiraan lmp sy sepatotnya da 9w tp td pegi scan dr ukur kantung baru around 4w.. dr suruh repeat scan semula lagi sebulan dari harini.. jd sy konfius adakah sy perlu bukk buku sekrg atau tunggu repeat scan lg sebulan sebb kk nak gambar scan utk bukk buku..#bantusharing #firstbaby

1 Balas

Better tunggu lagi lepas dah nmpk baby ngn heartbeat baru gi kk