excited lebih ke. huhu

sy tak sabar la nak jumpa baby due buln 19/10/2020 . dalam excited tu ade juga rasa takut , maklumlah anak first. tkut rasa contraction. takut rasa di gunting dan di jahit, tapi tak pe yg sy nak kmi dua² selamat... sy doa kn smoga urusan ibu² yg mlahirkn d prmudkn #firstbaby ♥♥♥

4 Balas

hehe tq smua.. dah bersalin dah masa 8hb kena induce. hehe post ni dah 4buln lalu hehe

3y ago

ok.je.. tpi sy ken induce la sbp bby kecik.. hehe.. smoga d prmudhkn awak..

Allahumma Aamiin untuk doanya 🤲🏻😍💕 #TAPsupermoms

3y ago

amin♥♥♥♥

Take care and good luck mummy❤️

dh brslin ke sis.. Alhamdulillah tahniah

3y ago

dah hehe.. trima ksih