Ibu gdm bersalin awal

Sy survey ibu gdm mostly bersalin awal. 36-38 weeks camtu. Cuma sy nak tanya yg ada pengalaman, apa sebab yg buat doc decide bila bole bersalin tu? Sbb ada 36w, ada 38w. Sbb masa scan baby besar ke? Atau sebab lain. Thank you semua sharing

8 Balas

Saya GDM on diet bersalin macam biasa. GDM on Diet bersalin ikut EDD. GDM on insulin/ubat tak boleh overdue. Let's say, overdue doktor akan beri tarikh serah diri.

12mo ago

yep btul sis, mujur 1st prgcy hrtu sye brslin awal 37w.. tpi gdm on diet je