Hi nk tnya normal ka klau 5 weeks preg, asyik rsa lapar & susah membuang ?

Hi, sy skrg tgh 5 weeks preg rasa lapar yg sangat2 dh makan pun still rsa cepat lapar. Lepastu membuang pun sush , kdg seminggu dua atau 3 kali shja #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Yup normal awk. Sy kalau nak senang membuang, sy memang makan pil kalsium. Makan pun sebab selalu cramp area bawah punggung

6mo ago

Pil apa tu