Gerakan baby

Hello, sy skrg 17 weeks kebelakangan ni sy kerap rasa sesuatu d bawah perut sy kdg2 mcm tersedu, rasa angin2 bubble dan bila sy usap perut malam2 bawah perut rasa cam bubble. Itu baby ka yg dah mulai gerak? #pregnancy #firstbaby

1 Balas

ye bby dah boleh rasa seawal 16 weeks..tp ade yg blh ase awal..kalo mcm ase tsedu2 tu..bby sedu kat dlm..sy dlu bby first mcm ni..agak lama jg bru nk kmbali mcm biasa..dia nk mbesar☺