Jari Kaki terlanggar katil, rasa sakit dan senak hingga ke pinggul, ada bleeding juga

Sy skrg 15minggu, pi check kk, dia ckp ada drh beku, jika bleeding byk kena pergi emergency di hospital besar. Skrg doc suh sy bykan bed rest dan jgn buat aktiviti lasak. Ada ke situasi sama macam saya? Sy risau, first baby setelah 5thn ttc 😭

1 Balas

Tiada pengalaman. Apapun, puan bertenang dan rehat ya. Jangan fikir bukan2. Tonton atau baca perkara yg buat puan happy. 😊Mudahan cpt sembuh dgn baik tanpa mudarat