Sy upt double line tpi xpg klinik lg skarang ikutkn dah 10w... Skarang sy asyik penat je...

Sy skarang minum jus delima je yg lain2 xmkn apa2 suplemen.. Hr ni sy xleh bdiri rasa penat je nk baring je mandi n solat pun duduk... Esk sy kerja risau lah sbb sy kerja taska jaga budak2... Boleh bg cadangan tak mknan apa utk sy tambah tenaga... Sy juga ada ganstrik

Sy upt double line tpi xpg klinik lg skarang ikutkn dah 10w... Skarang sy asyik penat je...
3 Balas

ada rasa alahan tak?

4mo ago

alahan xleh mkn manis... kalau masuk benda manis sy akan buang balik... asam pun xleh juga kalau bnyak2... eppal hijau je stakat ni boleh masuk.. makan nasi pula nk org msk kalau msk sndiri xleh makan loya